keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Lasten silmälaseista

Meille uusi ja ajankohtainen asia, lapselle silmälasit.
Meillä poika tarvitsee silmälasit ja minulla oli mielikuva että lapsille on todella huonosti tarjolla kivoja silmälaseja.

Kävimme useammassa liikkeessä laseja sovittamassa ja tärkein kriteeri oli että lapsi itse tykkää niistä. Muutamat ok lasit löytyivät mutta asenne oli "ostetaan vaan mutta en kyllä käytä noita eskarissa" jep,jep hyvä lähtökohta lasien ostolle.

Lopulta tajusimme mennä Specsaversille jossa olikin huikean hyvä valikoma lasten laseja.
Poikamme olisi halunnut Lego lasit, mutta koska hän on iso ikäisekseen ja isopäinen eivät Legon lasit olleet hänelle sopivia :( Lopulta kuitenkin löytyi lapselle mieleiset lasit.
Nimittäin Star Wars lasit.
Ei ehkä olisi ollut äidin ykkösvalinta, mutta tärkeintä on että käyttäjä tykkää laseista ja ne ovat hänelle sopivat.

Tällaiset lasit meille ostettiin



Tässä vielä muutamia poimintoja Specsaversin lasten mallistosta:









Itse tykkäsin kun laseissa on lapsille tuttuja hahmoja, mutta kuiten hillityn pienellä.

Minkälaisia kokemuksia teillä on lasten silmälasivalikoimista?

Kuvat Specsavers




4 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Hehe! Tämä äiti-ihminen löytää itselleen sopivat kehykset ainoastaan lasten tai tarkemmin sanottuna nuorten mallistosta. Kapeat kasvot ja siro pää eivät oikein ole hyvä yhdistelmä nykyisten silmälasitrendien suhteen... 8-vuotiaastä lähtien olen päivittäin laseja käyttänyt ja täytyy sanoa, että silloin omassa lapsuudessa nättien ja sirojen kehyksien löytäminen oli tuplasti nykyistä vaikeampaa.

Hienot kehykset teidän lapsukainen valkkasi ja tärkeintä tosiaan on, että hän itse niistä tykkää ja haluaa pitää. Specsaversilla on varmaan yksi laajimmista lasten kehysvalikoimista ja hinnnatkin ovat olleet ihan kilpailukykyisiä.

-Jassu- kirjoitti...

Kummipoikani sai myöskin pari päivää sitten ensimmäiset silmälasinsa ja juurikin tuolta samasta paikasta löytyi kahdet hienot lasit!

Minunkin pitäisi muuten tutkailla seuraavan kerran lastenmallistot, joudun aina käännättämään sangan päät niin paljon, että ne tulevat korvalehtien takaa esiin. Onneksi hiukset peittävät ne.

Anonyymi kirjoitti...

Kokemusta on, molemmilla lapsilla on silmälasit. Specsaversilla on hyvä valikoima noita ihan lasten laseja, mutta 10-vuotiaalle, joka ei enää halua Star warsia tai Lego-palikoita, on hurjan paljon hankalampaa löytää lasit. Aikuisten lasit ovat suurin osa liian isoja ja lasten lasit liian pieniä.

Instrussa oli hyvä valikoima kivoja sankoja lapsille, mutta hinta nousi ihan peruslaseissakin aika korkeaksi. Lopulta onneksi löysimme Nisseniltä lasit molemmille ja kun tarjous oli, että kahdet yksien hinnalla niin 75€ kaksista laseista ei ole paha hinta. Koska tiedän myös kokemuksesta, että ne lasit ei kauaa kestä :D

Rose

Anonyymi kirjoitti...

Meidän 9v. sai viime keväänä lasit. Me löysimme mieluisat Instumentariumista, mustat muovisankaiset RayBanit. Nuo oli ainoat joista poika tykkäsi ja ne olivat todella myös äidin mieleen.

-Milla-