lauantai 4. syyskuuta 2010

Tunnustus

Sain tämän ihanan tunnustuksen Ninniltä, kiitos =)Tunnustus tulee laittaa seitsemälle blogille eteenpäin sekä kertoa itsestä seitsemän asiaa.
Tämä on tainnut kiertää jo lähes kaikissa blogeissa, joten jos joku ei tätä ole vielä saanut niin saa kopioida ihan vapaasti


Tässä vielä ne seitsemän asiaa minusta: 


1. Olemme seurustelleet mieheni kanssa 13 vuotta ja ensivuonna on tarkoitus mennä vihdoin naimisiin
2. Olen äiti kolmelle ihanalle (mutta välillä niin rasittaville) lapselle, toisinaan haaveilen vielä tulevaisuuden "iltatähdestä"
3. Rakastan silittämistä, paitsi kaulupaitojen silittämistä inhoan, tähänkin on onneksi löytynyt pelastus, toby höyrysilityslaite =)
4. Olen ratsastanut ja kilpaillut ko. lajissa nuoruuteni ja vanhin tyttäremme rakastaa ratsastamista. Haaveilen että muutaman vuioden päästä aloittaisin rakkaan harrastukseni uudelleen ja että meillä olisi jonain päivänä yhteinen hevonen äidin ja tyttärien kanssa
5. Mieheni on yrittäjä, joten arjen pyöritys jää monesti minun vastuulleni, onneksi rakkaat vanhempani auttavat meitä paljon.
6. olen onnellinen koska omista monta ihanaa ystävää! Kiitos teille rakkaat ystäväni, teihin voi aina luottaa
7. Inhoan imurointia ylikaiken, meillä on imurin kanssa viha-rakkaus suhde. Inhoan käyttää sitä, mutta rakastan sitä puhtautta joka imuroinnin jälkeen vallitsee.

Ei kommentteja: