maanantai 25. lokakuuta 2010

Pohdintaa rattaista...

Meidän Bugat menivät reklamaationa takaisin ja koska nuorin on vielä sen verran pieni että rattaille on jonkin verran käyttöä ajattelin hankkia Brion Ponyt.

Alunperin meinasin ostaa nämä 2010 vuoden mallia olevat, mutta koska renkaat ovat minun silmiini ihan uskomattoman rumat jäivät rattaat ostamatta =(


Nyt olisi 2011 mallistossa paremman näköiset renkaat.
Väriksi halusin saman pinkki-mustan, mutta sitten huomasin myös koko mustan (joissa myös musta runko). Nämä mustatkin voisivat olla kivat vaaleanpunaisen istuinsuojan kanssa ja talvella Ticketin Lollypop untuvapussin kanssa.Mustiin laittaisin nämä tehosteeksiMeillä ei ole koskaan ollut mustia rattaita eikä oikein muutenkaan mitään mustaa lapsilla (lukuunottamatta muutamia ulkohousuja) koska en jotenkin osaa pukea lapsia mustaan.

Joten valinnanvaikeus iskee, pinkit vai mustat...


10 kommenttia:

Jennies kirjoitti...

Voi kun kivat nuo uusimmat vanteet, itse metsästin meille alkuvuodesta vielä viimevuotiset tummanpinkki-mustat ponyt kun en myöskään tykännyt uusista vanteista, vähän aikaa joutui metsästämään kunnes löytyi kauppa, jolla oli vielä vanhaa varastoa.

Olen meillä ollut tosi tyytyväinen ponyihin (myytiin siis yhdistelmät pois ja Ponyt tuli tilalle), makuupussia en ole niihin kyllä kokeillut kun minusta tuntuu että jalkaritilä on sen verran matalalla ja rattaat avoimet/suojattomat, että pussi likaantuu hirmu helposti.

Lisävarusteena ostimme lisäksi kuomun niin voi käyttää sateellakin.

3:n äiti kirjoitti...

Metsästin myös aikanaan musta-turkoosit Ponyt kun meidän poika oli pienempi ja ne oli "pakko saada" =)

Meillä on niin vähän käyttöä rattaille että lämpöpussi on pysynyt puhtaana Ponyissa ihan hyvin puhtaana, mutta jos olisivat "aktiivikääytössä" niin silloin tuskin laittaisin niihin lämpöpussia.

Kuomu on myös harkinnassa, sitä meillä ei ole ennen ollut, mutta näihin se todennäköisesti tulee.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä noista, mutta Brion vaunuihin oli aikoinaan saatavilla neljät erilaiset renkaat. Eivät sitä kaupoissa juurikaan mainostaneet ja esittelyvaunuissa olleiden renkaiden perusteella emme olisi rattaita hankkineet. Onneksi joku tajusi kertoa, että vaihtoehtoja on!

Anonyymi kirjoitti...

Mustat.
Meillä on Ponyt kuomulla ja olen todella tyytyväinen niihin.

3:n äiti kirjoitti...

Kyselin eri renkaita varmaan viidestä eri liikkeestä joissa oli vielä jäljellä pinkki-mustaa ponya.
Niitä ei ollut kenelläkään varastossa, tilaamalla olisi saanut mutta renkaille olisi tullut hintaa 80-100 euroon. Joten halvemmaksi tulee ostaa uudemman mallin rattaat.

Nina kirjoitti...

Kyllä mä sanoisin mustat! Ihanan herkullisin tehostein :)

En ole ikinä ennen kuullutkaan tuollaisesta istuinsuojasta, kätevää! Käykö se mihin rattaisiin vain?

Saanko kysyä miksi teidän Bugat lähti reklamaationa takaisin? Meillä ollut samat Bugat vuodesta 2006 ja olen ollut erittäin tyytyväinen itse.

3:n äiti kirjoitti...

Luulen että toi istuinsuoja käy pääasiassa Brion rattaisiin, mutta jos turvavöiden paikat osuu kohdalleen niin miks ei kävisi muihinkin merkkeihin.
Meillä oli Bugan Beessä Mamas & Papas merkkinen istuinsuoja ja Bugaltahan on tullut myös ihan oma istuinsuoja.

Meidän Bugan Bee+ malli lähti takaisin reklamaationa takaisin koska istuinosan selkänoja ei taittunut alas vaan jummituin niin ettei istuinta voinut kääntää toisinpäin. Oltaisiin saatu Stockalta uudet rattaat, mutta niissä sama "vika" joka kuulemma on ominaisuus ko. rattaissa. Mutta mielestäni jos matkarattaat maksavat 600 euroa niin niiden kuuluu toimia.

Meillä on ollut Cameleonit, Geckot ja Frogit ja niihin olen ollut tosi tyytyväinen =)

Nina kirjoitti...

OK, teillä ollut sitten muutamat Bugat... :D Sait juuri mun luokituksessa arvonimen "ratas-asiantuntija" ;)

Miten mä olen missannut Bugisten istuinsuojan kokonaan, pitää skarpata! Kiitti vinkistä!

Ja samaa mieltä Bee:stä, olen niitä havitellut mutta on ne vaan aika kalliit matkarattaiksi. Meillä siis Cameleonit.

3:n äiti kirjoitti...

Nina, täältä löytyy kuva Bugan omasta istuinsuojasta

http://www.bugababy.se/lang-en/bee-accessories/72-bugaboo-seat-liner.html

Ainakin Helsingin keskustan Stockmann myy niitä, sieltä ostin sellaisen meille samaan aikaan kun ostin Beet.

Nina kirjoitti...

Hei ihan mahtavaa, kiitos tästä! Saatoit juuri ratkaista mun suurimman ongelman mitä tulee tämän syksyn puistoiluun! ;)

En siis tykkää yhtään laittaa kuraista lasta rattaisiin, Oliverilla käytin tässä vaiheessa puistoon mennessä matkarattaita millä ei ollut mitään väliä. Mutta Mini nukkuu vielä osan puistoajasta joten on pakko ottaa Bugat. Olen meinannut saada harmaita hiuksia kun olen pohtinut että miten roudaan kuraisen kaverin takaisin kotiin ilman että rattaat on järkyttävän näköiset :D Ja jep, tiedän että olen neuroottinen, hehee!