sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Minishoppaaja

Tämä "hömppäkirja" on ostoslistalla.
Olen lukenut kaikki Himoshoppaaja kirjat joten tämäkin pitää lukea mahdollisimman pianKuvaus

Becky Brandonin tytär on kaupungin muodikkain 2-vuotias, mutta ei todellakaan mikään kullanmuru. Itse asiassa Minnie on täystuho, joka saa kaaoksen aikaan jopa ristiäisissään.Jotka muuten menevät pipariksi, kun Englantiin iskee talouskriisi.
Becky on kauhuissaan, sillä Luke vaatii shoppailulakkoa ja samaan aikaan hänen pukeutumispalvelunsa asiakkaatkin ovat kaikkoamassa. Lisäksi nuoripari ei pääse muuttamaan omaan taloonsa, vaan joutuu asumaan Beckyn vanhempien luona ihan liian pitkään.
Kaikkien ikävien asioiden vastapainoksi Becky päättää järjestää Lukelle yllätysjuhlat. Nehän onnistuvat pienelläkin budjetilla. Halpiskaupasta saa edullisia koristeita (mitä siitä, että niissä lukee Paljon onnea, Mike) ja vaihtokauppoja tekemällä juhlateltan (mitä siitä, että se on homeessa). Mutta kun vieraslista paisuu kahteensataan henkeen ja juhliin on tulossa seurapiirikermaa, Beckyn itsevarmuus alkaa horjua. Ehkä hän tarvitsisi järjestelyihin ihan pikkiriikkisen apua – HETI!

3 kommenttia:

*Minna* kirjoitti...

Hei! Juuri tänään katsoin kirjahyllyssämme olevaa Himoshoppaajan vauvaa ja mietin, että pitäis googlata onko uutta kirjaa ilmestynyt! Kiva, kun esittelit sen :)

Hanna kirjoitti...

Kiva kirja esittely, olen tosi huono lukemaan kirjoja mutta esittelysi ansiosta jopa ajattelin että voisin vaikka lukaista tämän kirjan:)

Sanelma kirjoitti...

Loistavia uutisia himoshoppaajafanille!