tiistai 27. maaliskuuta 2012

Tinttu.com nettikaupan ale

Täällä Thaimaassa on aikaa surffailla netissä,
kun hotellilla parantelen pientä potilasta jonka kuume huitelee 40 asteessa :(
No toivottavasti tällä kertaa selvitään ilman sairaalareissua...
No toivottavasti huomenna on jo parempi päivä.

Huomasin että Tinttu.com nettikaupassa
on viimevuoden mallisto -50% alessa.

Tässä muutama poiminta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikäinen potilas? Oletteko ensimmäistä kertaa Thaimaassa, jos ette niin onko lapset ennen sairastelleet? Mietin että arvaako sinne pienten kanssa lähteä...

3:n äiti kirjoitti...

Potilas on 3,5 vuotias eli meidän nuorimmainen.

Ollaan oltu aikaisemminkin Thimaassa silloin kun isommat lapset olivat vähän alla 2-vee ja nuorempi 5 kk.
Meillä lapset sairastelleet vaihtelevasti koko ikänsä, edellisellä Thaimaan reissulla silloin 5kk ikäinen joutui sairaalahoitoon, mutta sillä sairaudella ei ollut kohdemaan kanssa mitään tekemistä, eli uskallan kyllä suositella matkakohdetta pientenkin lasten kanssa.
Meillä on lapsilla ollut suomessakin näitä kuumepäiviä, keskimmäisellä niitä tutkittiin kun oli aika usein, mutta ei niihin löytynyt mitään selitystä. Ja nyt pikkupotilaan vointikin on jo huomattavasti parempi :) Joten eiköhän tämä tästä.

-Jassu- kirjoitti...

Pikaista toipumista!

Meilläkin podettiin siellä päivän verran vatsapöpöä, oksennettiin koko perhe. Onneksi meni sitten ihan sillä vatsan tyhjenemisellä ohi. Veikkaan, että uima-altaan vedestä saatiin pöpö, alkoi ensiksi tytöstä ja 2vrk myöhemmin tytön ollessa jo kunnossa alkoi tauti meillä aikuisilla, eli me tod. näk saimme tartunnan tytöltä.

Lääkäripalvelulut noissa lomakohteissa ovat todella hyvät, lääkärin saa tarvittaessa soitettua hotellihuoneeseen ja useimmat lääkkeetkin kulkevat heillä mukana. Hintakaan ei palvelulle päätä huimaa ja joka tapauksessa matkavakuutushan ne korvaa.

Meillä tyttö oli vajaa 2v ensimmäisellä Thaimaan reissulla eikä ollut mitään ongelmia. Matkalaukussa kannoimme mukana pillimaidot ja tuttuja soseita, joten tuttua sapuskaa löytyi koko matkalle.