lauantai 18. elokuuta 2012

Uusi kaappi

Olen jo pidempään haaveillut jostain kauniista kaapista yläkertaan johon voi laittaa valokuvia ja muistoja vuosien varrelta. Vihdoin löysin sellaisen, tosin ostohetkellä ei ihan vastannut haavekuvaani...

Tämmöinen meille tuli viime viikonloppunaJa eilen sain sen vihdoin valmiiksiNyt vain järjestelemään tavaroita kaappiin, tosin ensin taidan nauttia auringosta :)
Ja seuraavakin projekti valmistui pikavauhtia ja on kohta valmis sisään kannettavaksi.

Ihanaa viikonloppua kakille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,toisen blogin kautta löysin tänne.Tosi upea kaappi kun on saanut valkoista maalia pintaan,samoin tuo kirjoituslipasto.Itselläni on samanlainen lipasto pyökkisenä ja tekisi mieli näyttää pensseliä sille.Mitä maalia käytit ja miten sait noin tasaisen pinnan ?

Salla

3:n äiti kirjoitti...

Kiva että eksyit blogiini :)
Olen käyttänyt osaan tuunauksista Helmi kaustemaalia ja osaan Tikkurilan paneelikattomaalia kun sitä jäi meiltä rakennusvaiheessa yli.
Itseasiassa olen tykästynyt paneelikattomaaliin enemmän koska kuivuu niin paljon nopeammin kuin kalustemaalit ja maalipinta on ollut yhtä kestävä kuin kalustemaaleilla maalatuissa.
Tasaisen pinnan saa kun käyttää maalaamisessa pientä superlon telaa, tulee tasainen jälki ja sillä pääsee pieniinkin rakoihin :)

Jessika kirjoitti...

tosi upea tuli