sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Kurkistus Benettonin kevääseen

Tässä muutamia kuvia Benetton kevään ja kesän lastenmallistosta
Viimeisenä olevan mekon voisin hankkia meille
Muut eivät oikein kolahda


Kuvat Benetton


5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mä yritinkin Benettonin sivuilta kurkkia kevättakkeja. Heiltä ja Zarasta kun tuppaa ne parhaimmat löytymään mekkojen kavereiksi.

En oikeaan asiassa viisastunut, joten ehkäpä kyselen paikalliselta yrittäjältä suoraan. Muuten tykkäsin mallistosta paljonkin, mutta saas tosiaan nähdä mitä tänne otetaan myyntiin.

Saija kirjoitti...

Minuun ei myöskään oikein kolahda, paitsi se viimeinen mekko. Toivotaan, että sieltä kuvien ulkopuolelta tulisi niitä kivoja juttuja.

Ida-Antonia kirjoitti...

Minäkin kävin noita eilen kurkkimassa ja löytyi sieltä joukosta kivaakin. Paljon oli mistä en tykännyt, mutta monta sellaistakin mistä tykkäsin. Pari vaatetta sieltä, toinen toisaalta, siitä se kesägarderobi alkaa pikkuhiljaa hahmottua :)

-Jassu- kirjoitti...

Ihan samat ajatukset täälläkin!
Ainakaan noiden kuvien perusteella ei mikään näyttänyt "must have"-vaatteelta. Viimeinen mekko voisi olla kiva, mutta pitäisi sekin nähdä livenä ensiksi.

*riikka* kirjoitti...

No voi, ei tosiaan ollut ainakaan noiden kuvien perusteella mitään must have juttuja:( Odotin Benettonin mallistoa innolla, meille sieltä on monena kesänä löytynyt paljon kivoja juttuja. Ja niissä mitoitus passaa. Viimeinen mekko vaikuttaa kyllä tosiaan mielenkiintoiselta:)
Blogissani on sinulle jotain:)