maanantai 3. tammikuuta 2011

Pomp De Lux kaikki -70%

Naputtelin meille vielä yhden tilauksen, osaan oli tullut kokoja lisää.
Eli kaikki on nyt -70% alessa!

8 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Oho, onpa hyvät prossat!

Pikkuisen kuitenkin mietityttää enää tilata sieltä, kun on lukenut muiden viimeisimpiä kokemuksia. mm. Anrinko kertoi kuinka oli tilauksesta jäänyt se pääjuttu eli toppapuku pois kun oli loppunut eikä oltu ilmoitettu mitään. Olivat sitten pokkana lähettäneet ne tilaukseen jäljelle jääneet pari paitaa niillä 30eur postareilla.

Kerrothan sitten oletko saanut kaikki tilaamasi ihan ongelmitta!

Marja kirjoitti...

Ai oli vai.. siis lisää kokoja. Pikkasen ärsyttää kun tein lisätilauksen EILEN... ja tänään tuli tuo -70%. Argh.

3:n äiti kirjoitti...

Meille on kaksi aletilausta tullut ihan oikein ja kaikki tilatut tuotteet.
Laitoin meiliä että ilmoittavat ensin jos tilauksestani puuttuu jotain ennenkuin postittavat paketin. Mutta ilmoittelen sitten kun tulevat että miten kävi.

Ainakin osaan vaatteista oli tullut lisää kokoja koska katsoin niitä muutama päivä sitten ja olivat silloin joko loppuunmyytyjä tai meidän koot loppuneet. Mutta nyt siis oli meidän kokoja ja sain tilattua muutamia ihanuuksia jotka olivat jääneet harmittamaan.

Tanja kirjoitti...

Minulla myös tilaus oli kunnossa. Ainoa miinus "made in china"-laadusta eli hupparista oli sauma auki jo valmiiksi. Korjasin itse, kun en jaksanut palautusrumbaan. Hinta-laatusuhteeseen olen muuten tyytyväinen eli ovat kestäneet parin tuotteen perusteella kankaat hyvin pyykissä. Loput odottavat vielä käyttöönottoa. Aleista en löytänyt mitään, kun ihanimmat tilasin jo heti alkusyksystä.

-Anni- kirjoitti...

Oli pakko käydä vielä kurkkaamassa, mutta en enää sortunut, ihan ilmaisia kyllä jo ja minäkin olen ollut tosi tyytyväinen laatuun.

Heli kirjoitti...

joo ihania olisivat napsinkin meille ostoskoriin vaatteita mutta kun pääsin maksamaan niin puolet oli loppuun myyty ja postikulut tekivät puolet tilauksesta : / No säästyipä nekin rahat ; )

Marika - Kotini on helmeni kirjoitti...

Uusi lukija täällä ilmoittautuu! : )

Minäkin juuri postatin ko. aiheesta. Muutama ale juttu lähti meillekin. Olen tilannut kahdesti jo aikaisemmin ja aina kaikki tilaamani tuotteet ovat tulleet oikein.
Laatuun olen minäkin tyytyväinen.

3:n äiti kirjoitti...

Kiva että olet Martze liittynyt lukijaksi =)