torstai 20. tammikuuta 2011

Valmista tuli!

Eli pikku projektini on valmis ja siitä tuli omasta mielestäni hyvä.

Tästä lähdettiin (löysin tämän kierrätyskeskuksesta tosi edullisesti)
Ja purkki tätäTässä lopputulos pienemmän tyttömme huoneessaJa todella hyvin saa kaikki nuken tavarat, kirjat, lelut yms... 
mahtumaan ja kaikille on omat paikat.

Seuraava prokti voisi olla kuvassa näkyvä metallinen nuken kerrossänky,
joka odottaa patjoja ja petivaatteita....

6 kommenttia:

anana kirjoitti...

Aivan ihana!
Uhan mieletänm, meillekin kelpais :)

Lara kirjoitti...

Heeei, pakko kysäistä kun itellä kans yks tumma piironki vailla valkoista maalia, että jouduitko hiomaan ensin, vai maalasitko suoraa tohon päälle? En oo saanu aloitettua omaa projektia koska en millään jaksais alkaa hiontapuuhiin :D Tosi kaunis lopputulos!

Eedith kirjoitti...

Hauska sattuma! Mulla on samaa sarjaa oleva sohvapöytä ja samanlainen maalipurkki odottamassa maalausinspiraatiota. Hioitko lipastoa lainkaan vai suditko vaan päälle? Ja montako kertaa piti maalata, että puunväri peittyi? :)

Hyvältä näyttää! Mä taidan kans alottaa projektini..

-Jassu- kirjoitti...

WAU!!! Siis ihan mielettömän upea, hyvä sinä! :-D

3:n äiti kirjoitti...

Lipastossa oli sellainen mattamainen pinta, luulen että siinä oli joku vaha käsittely? Hion pinnat kuitenkin kevyesti ennen maalausta.
Kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään puunsävyn.
Käytin maalauksessa suorilla pinnoilla vaahtomuovista olevaa telaa, jolla saa todella siistin lopputuloksen kun "penssilin jälkiä" ei jää ollenkaan. Laatikoiden reunoissa käytin sitten sivellintä.

Heli kirjoitti...

HIENO!!!! hITSI PITÄS VAAN ROHKEASTI ITSEKKIN OTTAA TOLLASIA PIKKUPROJEKTEJA NIIN SÄÄSTÄS PITKÄN PENNIN! (ups tuli ulikin isolla ; )